Nyheder

Velkommen til Låsby Boldklub af 1959 - læs mere om os Intro folder_Låsby Boldklub
 
Regnskab 2023 for Låsby Boldklub kan ses her: 


 

Klubtøj og spillerdragter kan bestilles hos vores tøjleverandør Sport24 via dette link: https://lasbybold.sport24team.dk/login/0ce855ea-816beb79  

 

 

Bemærk at der er egenbetaling på spillertøj, Låsby Boldklub af 1959 spiller i tøj fra Craft fra 2024. Tøjet kan købes/bestilles hos Sport24, leveringstiden er ca. 7 dage. Tøjet er således spillerens eget hvorfor det også er spillerens eget ansvar at huske det til kamp. Der er intet krav om tøjskifte i forbindelse med ny leverandør og nyt mærke, man kan således fortsat spille i sit Nike spillersæt.

Vidste du, at børn kan få økonomisk hjælp til fritidsinteresser? Har du brug for hjælp så læs mere her

Tilmelding til Klubmodul:

Låsby Boldklub anvender det elektroniske medlemskartotek "klubmodul", som er et web-interface, hvor du som medlem selv kan tilmelde dig og dine børn til vores forskellige hold og betale dit kontingent med dankort, mobilepay eller mastercard. Tilmelding skal ske før deltagelse på et hold, man kan fortryde efter tre prøvegange og få sit kontingent refunderet.

Vejledning: Sådan opretter du dig i Låsby Boldklub (download PDF)
Vejledning: Tilmelding og betaling til hold (download PDF)

Er du ved at oprette en profil eller login ?
klik først på den afdeling (herover) du vil oprette en profil på eller lave login til, så du kommer ind i den rette afdelingen.

Du behøver kun at oprette én profil - den kan bruges i alle afdelinger i hele boldklubben.
Er du ikke længere aktiv i klubben og vil gerne slettes af medlemskartoteket, send da en mail til klubben eller afdelingens formand.

            

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer