Nyheder

Velkommen til Låsby Boldklub af 1959
 
Regnskab 2022 for Låsby Boldklub kan ses her: 

 

Klubtøj- kan ses, prøves og bestilles hos Sportsmaster Silkeborg. Vi har forsøgt at imødegå behovet hos de fleste sportsgrene. da vi valgte kollektionen.

 

 

Bemærk at der er egenbetaling på spillertøj, Låsby Boldklub af 1959 spiller i tøj fra Nike. Tøjet kan købes/bestilles hos Sportsmaster Silkeborg, leveringstiden er 14 dage. Tøjet er således spillerens eget hvorfor det også er spillerens eget ansvar at huske det til kamp.

Ny klubdragter og priser kan snarest ses her på siden.

Bestillingsseddel kan ses her 
 
Vidste du, at børn kan få økonomisk hjælp til fritidsinteresser? Har du brug for hjælp så læs mere her

Tilmelding til Klubmodul:

Låsby Boldklub anvender det elektroniske medlemskartotek "klubmodul", som er et web-interface, hvor du som medlem selv kan tilmelde dig og dine børn til vores forskellige hold og betale dit kontingent med dankort, mobilepay eller mastercard. Tilmelding skal ske før deltagelse på et hold, man kan fortryde efter tre prøvegange og få sit kontingent refunderet.

Vejledning: Sådan opretter du dig i Låsby Boldklub (download PDF)
Vejledning: Tilmelding og betaling til hold (download PDF)

Er du ved at oprette en profil eller login ?
klik først på den afdeling (herover) du vil oprette en profil på eller lave login til, så du kommer ind i den rette afdelingen.

Du behøver kun at oprette én profil - den kan bruges i alle afdelinger i hele boldklubben.
Er du ikke længere aktiv i klubben og vil gerne slettes af medlemskartoteket, send da en mail til klubben eller afdelingens formand.

            

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer